Képek

Csapatunk 2020-as táborának képei

2020-ban Bernecebaráti mellett táboroztunk. A táborban sok új dolgot próbáltunk ki. Megismertük az Öreg Király 3 fiának és a 3 szegény leánynak kacifántos történetét.

A tábor során megismertük a környéket, túráztunk, segítettünk a helyi plébánián, és résztvettünk még sok-sok izgalmasabbnál izgalmasabb programon.

Idén is sokan látogatták meg a táborunkat, ismét köszönjük mindenkinek a közreműködést, és a sok szép pillanatot!

Jubileumi bál 2020

Február 22-én Bi-Pi szülinapján megünnepeltük csapatunk 6 éves születésnapját. Több mint 130-an ünnepeltünk együtt szülőkkel, barátokkal, támogatókkal.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, hatalmas élmény volt ez nekünk, és nagyon sok motivációt merítettünk a visszajelzésekből.

Itt láthatók a bálon készült képek.

Csapatunk 2019-es táborának képei

Idén Egerbaktán táboroztunk. Elrond fogadott minket a táborba, majd segítettünk Frodónak eljuttatni az Egy Gyűrűt a Végzet hegyébe. Közben Rohan hős lovasai megvédték Kürtvárat.

A táborban túráztunk, megismertük a környéket, segítettünk Egerszóláton enyhíteni az árvízkárokat.

Idén sok vendég érkezett hozzánk, köszönjük mindannyiuk közreműködését, és hogy ilyen érdekes programokat tartottak.

Képek a 2018 őszi Teréz portyáról

November közepén a kiscserkész rajjal felkerekedtünk, és Pomázig meg sem álltunk, ahol Frédi és Béni társaságában töltöttünk el egy hétvégét. Még a csípős hideg sem szegte kedvünk, nagy energiával vetettük bele magunkat a programoka. Élménydús volt a közös idő: a tábortűzön együtt játszottunk, kirándultunk, métáztunk, kézműveskedtünk, és akadálypályán vettünk részt.

Csapatunk 2018-es táborának képei

Az idei táborban jó messze mentünk, egészen a Szlovén határ mellé Kercaszomorra. 13 napot töltöttünk az Őrség festői szépségű erdeiben. A tavaly avatott cserkészek egy része idén már segített a tábor felépítésben, így kifejezetten sokan nyomtuk végig mind a 13 napot.

Sajnos az időjárás sokszor megpróbált minket elszomorítani, de szerencsére a jó társaság zuhogó esőben is jó társaság.

Csapatunk 2017-es táborának képei

A tábort idén Bakonybél mellett tartottuk. Az ott töltött 10 nap alatt megismerkedtünk a környékkel. Kertészkedtünk a monostor kertjében, megnéztük a helyi önkéntes tűzoltókat, és sokat túráztunk a környéken.

Idén táborban sok új kiscserkészünk tett ígéretet, és bőven avattunk nagycserkészeket is, így már nem olyan magányos a tábor, miután a kicsik hazamennek.

Képek a 2016 őszi Patrik portyáról

Ősszel a vadnyugat szelével a Patrik raj Csillaghegyre költözött egy hétvégére. A csapatépítő játékok mellett közös kirándulásban és esti programokban is részünk volt.

Készítettünk fegyvert a vadnyugat párbajaira és a kereskedő képességienket is fejlesztettük. Kiscserkészeink élménydúsan értek haza a 3 nap végén.

Képek a 2016 őszi Teréz portyáról

A legelső közös rajportyánkon nem utaztunk túl messzire: Budapest volt a célpont, hogy ezen a hétvégén beavathassuk 7-8 éves kiscserkészeinket ennek az életre szóló kalandnak első pár részletébe.

Ez a 30 fős kis csapat, az indiánok segítségével fedezte föl a várost, vágott bele a kézműveskedés mélységeibe, és alapozta meg egy szuperjó raji közösség életének kezdetét…


Csapatunk 2016-os táborának képei

Csapatunk a KNT keretei között először táborozott önállóan. Szerencsére a szervezésben azért sok segítséget kaptunk, ami sikeres táborhoz vezetett.

A tábor Csokonyavisontán volt, a Drávától nem messze. Ekkor avattuk csapatunk első cserkészeit. Rengetek másik csapattal volt lehetőségünk megismerkedni, és cserkész furfangokat ellesni tőlük.